Frankrig mod Østrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frankrig træder ind på Stade de France til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Østrig den kommende torsdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af.

Frankrig er stadig på udkig efter deres første sejr i gruppespillet i UEFA Nations League, og tiden er ved at rinde ud for dem. Det kan vise sig meget vigtigt at slutte af med stil, hvorfor vi skulle se et meget motiveret hjemmehold den kommende torsdag.

Resultaterne har været middelmådige for Østrig indtil videre med blot 4 point at fremvise for de første fire runder af UEFA Nations League. De går ind til runde fem velvidende, at de har brug for en sejr, hvis chancen for videre avancement skal leve lidt længere.

Form Frankrig mod Østrig

Det er ikke helt skidt for Frankrig, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Kroatien, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Østrig, før de desværre tabte med 0-1 til Kroatien. Frankrig vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i UEFA Nations League, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 18 mål og lukkede 4.

Bare ét point forhindrer Østrig i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Danmark, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Frankrig. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Danmark, som satte sig igennem med 2-0. I deres seneste seks udekampe i UEFA Nations League vandt Østrig to sejre, mens de spillede 0 kampe uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 8 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Frankrig v Østrig.

  • Frankrig scorede i 23 af deres seneste 24 kampe
  • Frankrig har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Frankrig scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Frankrig har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Frankrig har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Østrig i 10 af de seneste 12 kampe
  • Østrig scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • Østrig har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Østrig scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe

Frankrig vs Østrig – Seneste nyt

Frankrig kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Østrig.

Adrien Rabiot, Benoit Badiashile og Antoine Griezmann er blandt de 3 spillere, som mangler for Frankrig på torsdag.

Østrig ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Frankrig på Stade de France.

Xaver Schlager rejser ikke med Østrig til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Frankrig mod Østrig – indbyrdes historik

Frankrig vandt 2 af deres foregående 4 kampe mod Østrig, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.00 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Karim Benzema har været den bedste målskytte i UEFA Nations League for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. Frankrig satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Østrig kigger til gengæld mod Marko Arnautovic i håb om, at han kan udvide totalen på 1 mål i hans seneste kampe i UEFA Nations League.

Østrig scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Frankrig var først på pletten i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Østrig snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Frankrigs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.