Frankrig mod Polen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spændingen tager til nu, hvor vi har ramt knockout fasen af FIFA VM, hvor Frankrig og Polen træder an på Al Thumama Stadium. Den kommende kamp i 1/8-finalen har kick off den kommende søndag.

Såvel Frankrig som Polen formåede at kvalificere sig til knockout fasen ved FIFA VM. Der er med garanti ingen af dem, der forlader turneringen nu uden en seriøs kamp for at nå så langt som muligt.

Frankrig går ind til deres kommende kamp som nummer fire på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Polen, som ligger nummer 26 i verden.

Frankrig tabte for første gang i kamp ved en VM-slutrunde siden 2014, da deres reservehold ikke kunne overkomme Tunesien. De toppede dog stadig gruppen og får næppe problemer med deres første modstander på vej mod et titelforsvar.

Polen fik held med deres minimalfodbold i gruppespillet, der lige nøjagtig var nok til at snige dem igennem gruppespillet for første gang i fire VM-slutrunder. Imponerende var det dog ikke, og de er enorme outsidere.

Form Frankrig mod Polen

I deres seneste tre kampe formåede Frankrig først at banke Australien med 4-1. Herefter nedlagde de også Danmark med 2-1, inden stimen stoppede mod Tunesien, der vandt en 1-0 sejr. Frankrig høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Frankrig har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Polen har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Mexico, før de sejrede 2-0 mod Saudi Arabien. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-2 nederlag mod Argentina. Polen vandt beskedne 4sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2gange, mens de tabte 4kampe.

Hvad målscoring angår, er Polen ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Frankrig er kæmpe favoritter til også at nå næste runde ved FIFA VM, og de vil være ekstremt skuffende, hvis turneringen skulle slutte her. Polen er en af de største outsidere i denne runde, og efter deres spil i gruppen er det svært at se dem nedlægge Frankrig.

Facts og finurligheder for Frankrig v Polen.

  • 10 af Frankrig’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Frankrig’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Frankrig i 8 af de seneste 9 kampe
  • I de seneste 7 Polen kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 11 af Polen’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Polen har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Polen i 4 af de seneste 5 kampe

Frankrig mod Polen – indbyrdes historik

Frankrig vandt 2 af deres foregående 3 kampe mod Polen, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.60 i skrivende stund.

Topscorer

Kylian Mbappe har 4 mål i seks FIFA VM kampe for Frankrig, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Polen. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Robert Lewandowski, der har banket 1 mål ind i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Frankrig høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Polen sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Frankrigs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som Polen spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål undervejs i processen.

BTTS & FIRST TO SCORE

Frankrig scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 opgør. I deres seneste 10 kampe scorede Polen kampens åbningsmål 5 gange.