Schweiz skal bremse Benzema og co.

Frankrig skal i kamp mod Switzerland i 1/8 finalen af Euro 2020, og det sker på Arena Nationala den kommende mandag.

Frankrig bringer en rangering som nummer 2 på verdensranglisten til bordet, hvilket indikerer en tæt kamp mod Schweiz, der ankommer til Euro 2020 fra en rangering som nummer 13 på FIFAs verdensrangliste.

Det var muligvis en lille smule mere spændende at sikre førstepladsen i gruppespillet, end Frankrig havde drømt om, men de beviste, at de havde nok kvalitet i truppen til at gøre det.

Det var en hård kamp at overleve gruppestadiet, men Schweiz er en trussel for alle modstandere. De har for vane at klare sig igennem deres pulje, problemerne indtræffer først, når knock out-fasen banker på.

Frankrig vs Schweiz statistik og historik

Det så på forhånd ud til at være en hård opgave at overleve “Dødens Gruppe” ved EM-slutrunden, men Verdensmestrene fra Frankrig satte sig igennem uden nederlag.

Schweiz måtte ty til en tredjeplads for at sikre sig pladsen i næste runde. Resultaterne var dog tilpas gode til, at det forholdsvis hurtigt lå fast, at alpelandet var sikret videre adgang.

Form Frankrig møder Schweiz

Frankrig fortsætter pointhøsten.

Frankrig går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Frankrig 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Tyskland, dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod Ungarn, mens de senest ender med 2-2 uafgjort mod Portugal.

Schweiz fortsætter pointhøsten.

Schweiz vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I Schweiz 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Wales, dernæst fulgte et 3-0 nederlag mod Italien, mens de senest smadrede Tyrkiet 3-1.

Da de to nationer senest tørnede sammen i en landskamp, den 19 juni 2016, endte kampen uden vinder, da måltavlen lyste 0-0 efter sidste fløjt.

Frankrig møder Schweiz med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-0 for deres seneste 7 kampe.

Manden med målnæsen

Kigger man på markedet for en målscorer, virker det som en god idé at holde på Antoine Griezmann. Landsholdsspilleren fra Frankrig har fundet vej til netmaskerne 4 gange i deres seneste seks kampe.

Med 4 garn i Schweiz seneste seks landskampe har Mario Gavranovic gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.