Frankrig knækker Kasakhstan i Paris

Frankrig er af bookmakerne gjort til gigantiske favoritter, når de har besøg af Kasakhstan den kommende lørdag i FIFA VM. Tre point til favoritholdet betaler 1.04 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stade de France. Mens Frankrig går ind til opgøret på lørdag som nummer 3 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Kasakhstan kan fremvise en placering som nummer 125 på ranglisten. Frankrig er placeret som nummer 1 i tabellen med 12 point efter 6 kampe. Kasakhstan ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 3 point ovenpå deres 6 opgør.

Frankrig v Kasakhstan statistik og historik

Hjemmeholdet kan sikre førstepladsen med tre point, gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

Frankrig har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange. 

Hvad målscoring angår, er Kasakhstan ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Facts og finurligheder for Frankrig vs Kasakhstan.

  • Frankrig er ubesejret i de seneste 17 kampe i træk;
  • Frankrig er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Frankrig har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Frankrig kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Kasakhstan ikke vundet i de seneste 20 kampe i træk;
  • Kasakhstan ikke vundet i de seneste 14 udebane kampe i træk;
  • Kasakhstan har indkasseret mål i seneste 34 af 36 kampe;
  • Kasakhstan har indkasseret mål i de seneste 18 udebane kampe i træk.

Form Frankrig møder Kasakhstan

Frankrig inde i god stime.

Frankrig går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Frankrig er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Finland nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-2 mod Belgien. Senest måtte også Spanien bøje sig i et 2-1 nederlag.

Kasakhstan håber på frisk start.

Kasakhstan ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Kasakhstan har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Bosnien-Hercegovina, hvorefter de mod Bosnien-Hercegovina tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Finland, der vandt 0-2.

Frankrig v Kasakhstan Indbyrdes historik

Frankrig vandt 2-0 på udebane, da de to sidste gang stod overfor hinanden på Astana Arena i marts 2021.

Stillingen i FIFA VM

Den nuværende stilling i gruppen viser os, hvor Frankrig og Kasakhstan befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 på lørdag.

Formstærk måltyv