Frankrig skal hævne finalenederlag

De har ikke mødt hinanden, siden Portugal i 2016 “stjal” EM-guldet fra Frankrig på hjemmebanen i Paris, men søndag aften har sidstnævnte mulighed for revanche, når de igen mødes på Stade de France.

Frankrig kommer ind til kampen i seriøst hopla og virker endnu bedre spillende, end da de nåede EM-finalen i 2016. De smadrede senest Ukraine med hele 7-1, og er på ni sejre i 10 kampe, hvor undtagelsen var en uafgjort mod Tyrkiet.

Portugal præsterede senest at holde Spanien til nul, det er der trods alt ikke mange nationer, som formår, men den franske offensiv har uendeligt mange strenge at spille på for tiden med blandt andet Olivier Giroud på jagter efter den nationale målrekord.

Dayot Upamecano skulle have forladt den franske lejr med sygdom, men ellers burde Didier Dechamps have alle folk til rådighed. Hos Portugal er både Anthony Lopes og Jose Fonte meldt ude med Covid-19.

Frankrig scorer nærmest mål for sjov med en uhyggelig offensiv til rådighed, men de er heller ikke blege for at indkassere. Deres seneste fire hjemmekampe så begge hold score og i deres form, samt med Ronaldo på rekordjagt, går vi efter en underholdende duel.

Flere interessante tips