Fredericia skal vende stimen mod Fremad på Amager

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Fremad Amager og FC Fredericia møder hinanden den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Med en placering som nummer 10 i stillingen har Fremad Amager samlet 9 point efter 11 kampe. På 20 point befinder FC Fredericia sig rangeret som nummer 4 for 11 afviklede kampe.

FC Fredericia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Nordicbet Liga til Fremad Amager, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende fredag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager vs FC Fredericia.

  • Fremad Amager har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Fremad Amager kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Fremad Amager har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • FC Fredericia har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Fredericia har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • FC Fredericia har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Fredericia kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Fremad Amager vs FC Fredericia

Fremad Amager håber på yderligere point til samlingen.

Fremad Amager har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Randers FC tabte de 3-2, hvorefter de vandt 1-0 over Vendsyssel FF. De var tilbage i rendestenen med et 5-0 nederlag mod Hobro IK.

FC Fredericia fanget i stime af nederlag.

FC Fredericia går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er alt eller intet for Fremad Amager i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De vandt 2-0 over AB i pokalturneringen, hvorefter to nederlag i ligaen fulgte. Først 3-0 mod HB Køge og så 2-0 mod Lyngby.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Fremad Amager det bedste spil til 3.40 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 3.40 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 1.88 på gæsterne.

Fremad Amager v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i august 2021 i Nordicbet Liga. Et væddemål på FC Fredericia giver dig netop nu 1.88 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 53% chance for at slå Fremad Amager. Ønsker du at placere dine indsatser på Fremad Amager, kan de spilles til 3.40 på oddset. Fremad Amager møder FC Fredericia med en historik imellem klubberne, der siger 5-0-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og FC Fredericia kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Hold øje med…