Fredericia vs Hilleroed – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fredericia agerer værter for Hilleroed når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på søndag på Monjasa Park.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er seks point og tre pladser.

Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hilleroed kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående otte kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Fredericia er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Fredericias foregående tre Nordicbet Liga kampe bød ufatteligt nok på over 4.5 mål.

Hilleroed har indtil videre præsteret seks sejre og tre uafgjorte samt otte nederlag i Nordicbet Liga. Hilleroed tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fredericia v Hilleroed.

  • 5 af FC Fredericia’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • FC Fredericia har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Fredericia har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i de seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 16 af de seneste 18 kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe

Form Fredericia mod Hilleroed

Fredericia har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hvidovre tabte de 3-2, Naestved også viste sig for stærke i en 5-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Fredericia formåede at vinde 4-1 over FC Helsingoer. Fredericia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeotte og lukkede syv mål ind.

Hilleroed er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 2-3 over Fremad Amager samt Vejle BK. Serien blev dog bremset mod Hobro IK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hilleroed to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Fredericia vs Hilleroed – Seneste nyt

Fredericia mod Hilleroed – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hilleroed med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Fredericia går til kampen mod Hilleroed med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Fredericia og Hilleroed.

Fredericia mod Hilleroed Spiltips

Frederik Carstensen fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Fredericia. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Frederik Christensen i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Hilleroed.

Fredericia vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Hilleroed vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Fredericia sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Hilleroed var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til to clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Fredericia præsterede et gennemsnit på en mål, mens Hilleroed snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Hilleroed spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.