Freiburg mod Arminia Bielefeld i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Europa-Park Stadion den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Freiburg som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Arminia Bielefeld.

Efter 17 kampe afviklet er Freiburg placeret nummer 3 i stillingen med 29 point. Der er 13 points forskel til Arminia Bielefeld, der som nummer 17 har samlet 16 point sammen.

Arminia Bielefeld går ind til kampen mod Freiburg på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Freiburg har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Arminia Bielefeld ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Freiburg v Arminia Bielefeld.

  • Freiburg har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Freiburg scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Freiburg har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Arminia Bielefeld har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Freiburg kampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 2.5
  • Freiburg har har ikke vundet i 5 af 6 seneste kampe mod Arminia Bielefeld
  • I de seneste 3 Freiburg kampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 3.5
  • Freiburg har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Arminia Bielefeld

Form Freiburg mod Arminia Bielefeld

Freiburg håber på yderligere point til samlingen.

Freiburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Hoffenheim, hvorefter de opnåede 0-0 mod Union Berlin. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Bayer Leverkusen.

Arminia Bielefeld inde i god stime.

Arminia Bielefeld har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Hertha Berlin. De svarede stærkt igen mod Bochum, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over RB Leipzig.

Freiburg v Arminia Bielefeld Indbyrdes historik

Hverken Freiburg eller Arminia Bielefeld formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Freiburg som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.58, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Freiburg 63% chance for at banke Arminia Bielefeld. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod Arminia Bielefeld udbetaler 5.40 i gevinst på oddset for en sejr. Freiburg møder Arminia Bielefeld med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-3 for deres seneste 6 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 6 kampe mellem Freiburg og Arminia Bielefeld. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Freiburg og Arminia Bielefeld ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Europa-Park Stadion.

Topscorer i form

Hold øje med Philipp Lienhart når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Freiburg, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Masaya Okugawa har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Arminia Bielefeld, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.