Ingvartsens Union på farlig mission i Schwarzwald

Freiburg vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i 1. Bundesliga yderligere, når de tager imod Union Berlin den kommende lørdag. Som nummer 8 i stillingen har Freiburg indsamlet 31 point efter 21 kampe. Med 30 point har Union Berlin for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 9.

Union Berlin går ind til kampen mod Freiburg den kommende lørdag med håbet om at overhale dem i stillingen i 1. Bundesliga.

Freiburg drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Freiburg igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe blev Freiburg smadret af Wolfsburg i et 3-0 nederlag, før de vandt en 2-1 sejr mod Borussia Dortmund for senest at præstere en 0-0 mod Werder Bremen.

Freiburg har været tæt på urørlige hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Union Berlin drømmer om at stoppe ringe stime.

Union Berlin ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe delte Union Berlin point i en 1-1 uafgjort kamp mod B. M’gladbach, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Mainz 05 for senest at spille 0-0 mod Schalke 04.

Union Berlin har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på lørdag.

Freiburg vs Union Berlin h2h

Hverken Freiburg eller Union Berlin formåede at få et afgørende overtag i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp hos sidstnævnte. Freiburg møder Union Berlin med en nylig historik imellem klubberne, der siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.15 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 47% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.67 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics