Freiburg mod Union Berlin – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Freiburg tørner sammen med rivaler Union Berlin i et derby Tyskland Bundesliga den kommende lørdag på Europa-Park Stadion.

Freiburg går ind til runde 17 som nummer 8 i Tyskland Bundesliga tabellen med 24 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Union Berlin samlet 13 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Jagten på top seks for Freiburg kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Union Berlin på den kommende lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Freiburg kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Union Berlin vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Freiburg har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Freiburg scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Union Berlin har indtil videre præsteret fire sejre og en uafgjorte samt ti nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Freiburg scorede i deres seneste 17 hjemmekampe
  • Freiburg scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Freiburg scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Freiburg har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Freiburg har i vandt 3 af de seneste 4 kampe i Tyskland Bundesliga ikke indkasseret et mål
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • Union Berlin har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i 21 af de seneste 22 kampe
  • Union Berlin har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk i Tyskland Bundesliga ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 11 udekampe

Form Freiburg mod Union Berlin

Det er alt eller intet for Freiburg i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod West Ham, hvortil de svarede igen mod FC Köln i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-2 mod FC Heidenheim. Freiburg vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også ni ind.

Union Berlin har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Real Madrid. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Bochum, for så at svare igen med en 2-0 sejr over FC Köln. Union Berlin vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv tre.

Freiburg noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også to selv. Union Berlin scorede to mål og indkasserede selv 20 i deres foregående syv opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette førte til nul sejre og nul point.

Freiburg vs Union Berlin – Seneste nyt

Freiburg kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Nicolas Hoefler behøver ikke klæde om, når Freiburg næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Lucas Hoeler, Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt, Michael Gregoritsch, Max Rosenfelder, Christian Guenter og Daniel-Kofi Kyereh er alle ude af truppen, som Freiburg tager imod Union Berlin med på Europa-Park Stadion.

I værste fald må Union Berlin finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga. Blandt de fraværende spillere i Union Berlin-truppen, er Kevin Volland i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Rani Khedira, Janik Haberer, Jerome Roussillon, Robin Gosens og Danilho Doekhi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Union Berlin, når de drager til Europa-Park Stadion.

Freiburg mod Union Berlin – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Freiburg går til kampen mod Union Berlin med en 2-2-4 statistik for deres seneste otte møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Freiburg og Union Berlin blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. I fem af de tidligere otte kampe mellem Freiburg og Union Berlin scorede begge hold.

Freiburg mod Union Berlin Spiltips

Freiburg høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Union Berlin sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Freiburg på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Union Berlins seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Freiburg præsterede et gennemsnit på 1.38 mål, mens Union Berlin snittede 1.76 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Freiburgs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Union Berlin spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.