Freiburg mod VfB Stuttgart – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når VfB Stuttgart ankommer til Europa-Park Stadion den kommende lørdag for at udfordre Freiburg i Tyskland Bundesliga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Freiburg er nummer 7 i tabellen med 28 point efter 19 kampe, mens VfB Stuttgart rangerer som nummer 3 med 37 point efter 19 kampe.

Jagten på top seks for Freiburg kan blive til virkelighed, hvis de besejrer VfB Stuttgart på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Freiburg kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

VfB Stuttgart kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Freiburg er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

VfB Stuttgart kigger på 12 sejre, samt en uafgjorte såvel som seks nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Freiburg scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Freiburg scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Freiburg har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Freiburg har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • 8 af Freiburg’s seneste 10 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • VfB Stuttgart scorede i 40 af deres seneste 42 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i 23 af deres seneste 25 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 21 af de seneste 23 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • VfB Stuttgart scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • 10 af VfB Stuttgart’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Freiburg mod VfB Stuttgart

Freiburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Union Berlin, før de sejrede 3-2 mod Hoffenheim. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Werder Bremen. Freiburg præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede 11 og indkasserede syv mål.

VfB Stuttgart har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-1 af Borussia Mönchengladbach. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Bochum, for så at svare igen med en 5-2 sejr over RB Leipzig. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt VfB Stuttgart to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

Freiburg har opnået ti point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Tyskland Bundesliga. De vandt tre kampe med en score på 11 mål for og 23 imod. VfB Stuttgart scorede 20 mål og lukkede 16 ind i deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Det indbragte dem fem sejre og 16 point.

Freiburg vs VfB Stuttgart – Seneste nyt

Freiburg kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Ritsu Doan behøver ikke klæde om, når Freiburg næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Roland Sallai, Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt, Michael Gregoritsch, Max Rosenfelder, Christian Guenter og Daniel-Kofi Kyereh er blandt de syv spillere, som mangler for Freiburg på lørdag.

VfB Stuttgart må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele syv har skavanker af varierende art. Silas Katompa Mvumpa, Woo-Yeong Jeong, Hiroki Ito og Serhou Guirassy er ikke tilgængelige for VfB Stuttgart den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Lilian Egloff, Nikolas Nartey og Josha Vagnoman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med VfB Stuttgart, når de drager til Europa-Park Stadion.

Freiburg mod VfB Stuttgart – indbyrdes historik

Freiburg har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod VfB Stuttgart. Freiburg tabte deres seneste indbyrdes møde i Tyskland Bundesliga med VfB Stuttgart, da VfB Stuttgart noterede en sejr på 5-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Freiburg sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Freiburg plejer at være ok med at møde VfB Stuttgart, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Europa-Park Stadion.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Freiburg og VfB Stuttgart.

Freiburg mod VfB Stuttgart Spiltips

Det er en stærk sæson Europa-Park Stadion har gang i med foreløbig 17 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for VfB Stuttgart.

Freiburg var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også en nederlag i denne serie. VfB Stuttgart sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede VfB Stuttgart tre sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Freiburg opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens VfB Stuttgart ligger på 1.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Freiburgs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.