Fremad Amager mod Esbjerg fB i Nordicbet Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Fremad Amager ligger nummer 11 i stillingen med 13 point efter at have afviklet 18 kampe. 6 point efter, som nummer 8, finder man Esbjerg fB placering efter 18 kampe.

Esbjerg fB er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Fremad Amager på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Fremad Amager ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Esbjerg fB har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Esbjerg fB.

Form Fremad Amager mod Esbjerg fB

Fremad Amager håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Fremad Amager i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-1 og 2-0 mod FC Helsingør og Vendsyssel FF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Jammerbugt FC.

Esbjerg fB i ekspresfart mod bunden.

Det er alt eller intet for Esbjerg fB i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod HB Køge, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 3-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Hvidovre IF.

Fremad Amager v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Esbjerg fB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i Nordicbet Liga. Fremad Amager møder Esbjerg fB med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-7 for deres seneste 8 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 8 opgør mellem Fremad Amager og Esbjerg fB var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Fremad Amager og Esbjerg fB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Sundby Idrætspark i vente.

Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Esbjerg fB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.

Topscorer i form

Esbjerg fB har til forhåbninger om, at Elias Sørensen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for to mål i alle turneringer indtil videre.