Fremad Amager mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia gæster Sundby Idrætspark på fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Fremad Amager.

Fremad Amager er nummer 10 i tabellen med 4 point efter 6 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 9 med 4 point efter 6 kampe.

Fremad Amager fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. FC Fredericia bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens FC Fredericia præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v FC Fredericia.

Form Fremad Amager mod FC Fredericia

Fremad Amager har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Næstved BK, hvorefter de mod Hvidovre IF tabte 5-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Helsingør, der vandt 4-0.Fremad Amager opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede5 og lukkede 6 mål ind.

FC Fredericia har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Vejle Boldklub. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Hillerød Fodbold, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Vendsyssel FF.FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Fredericia vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 5 nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv 7.

Fremad Amager vs FC Fredericia – Seneste nyt

Fremad Amager mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Fremad Amager ser FC Fredericia uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.FC Fredericia synes at have et godt øje til Fremad Amager, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.35 på FC Fredericia til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og FC Fredericia. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

 

Fremad Amager høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag.Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Fremad Amager. Begge scorede også i 8 af de seneste 10 udekampe for FC Fredericia.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Fremad Amager formåede at score 1.4 mål i snit, hvorimod FC Fredericia snittede 1.8 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 8 gange i de kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Fremad Amagers seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.8 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.