FC Helsingør skal konsolidere sig på førstepladsen hos Fremad

Fremad Amager har fordel af hjemmebane på Sundby Idrætspark, når FC Helsingør kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Efter 15 kampe afviklet er Fremad Amager placeret nummer 11 i stillingen med 12 point. Der er 20 points forskel til FC Helsingør, der som nummer 1 har samlet 32 point sammen. 

Fremad Amager har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til FC Helsingør i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. 

Når det kommer til mål, er Fremad Amager ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

FC Helsingør rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager vs FC Helsingør.

  • Fremad Amager har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Fremad Amager har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Fremad Amager kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • FC Helsingør er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Helsingør ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Helsingør har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 10 of 12 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Fremad Amager mod FC Helsingør

Fremad Amager fortsat skidt kørende.

Fremad Amager går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Fremad Amager har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Nykøbing FC. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-1 til Hvidovre IF, siden 6-1 mod AC Horsens.

FC Helsingør drømmer om mere.

FC Helsingør ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Vendsyssel FF. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Fredericia, som blev nedlagt med 4-1.

 

Fremad Amager v FC Helsingør Indbyrdes historik

FC Helsingør vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Helsingør Stadion i Juli 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Fremad Amager som favoritter til sejren i dette opgør. Fremad Amager går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 3-1-5 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. I 6 af de seneste 9 opgør mellem Fremad Amager og FC Helsingør var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Flere mål i vente