Fremad Amager mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Fremad Amager lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Nordicbet Liga med 27 point for deres første 28 kampe. Differencen til HB Køge er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 28 kampe.

Fremad Amager har brug for en sejr på fredag for at lukke afstanden til HB Køge i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Fremad Amager ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er HB Køge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v HB Køge.

Form Fremad Amager mod HB Køge

Fremad Amager vanskelige at nedbryde

Fremad Amager går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Hobro IK, før de nedlagde Esbjerg fB med 2-0. Mod Hobro IK blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

HB Køge inde i god stime.

HB Køge er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Esbjerg fB, før de bankede Jammerbugt FC med 0-3. Senest blev Esbjerg fB nedlagt i en 2-1 sejr.

Fremad Amager v HB Køge Indbyrdes historik

Sidste gang Fremad Amager spillede imod HB Køge var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Capelli Sport Stadion sluttede 1-1. Fremad Amager går ind til opgøret med en historik mod HB Køge, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og HB Køge. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Fremad Amager og HB Køge hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Sundby Idrætspark i vente.

Fremad Amager mod HB Køge – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Nsungusi Effiong, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med 3 mål i seks kampe for Fremad Amager i Nordicbet Liga, er Gustav Marcussen også en spiller, der er værd at holde øje med.