Fremad Amager mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Sundby Idrætspark den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet Fremad Amager og gæsterne fra HB Køge.

Fremad Amager er nummer 8 i tabellen med 11 point efter 9 kampe, mens HB Køge rangerer som nummer 7 med 11 point efter 9 kampe.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

HB Køge har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Fremad Amager har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

HB Køge kigger på 3 sejre, 2 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v HB Køge.

Form Fremad Amager mod HB Køge

Fremad Amager er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Tårnby FF nedlagt 1-2, hvorefter det blev 1-0 mod Hillerød Fodbold. Senest måtte også Nykøbing FC bøje sig i et 0-3 nederlag.Fremad Amager vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 7 og lukkede 9 mål ind.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Helsingør gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-4. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Vejle Boldklub, inden de senest spillede 1-1 mod Næstved BK.HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt HB Køge to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 6 mål.

Fremad Amager har opnået 4 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 5 mål for og 14 imod.HB Køge vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 7 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Fremad Amager vs HB Køge – Seneste nyt

Fremad Amager mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fremad Amager med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag.Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Fremad Amager vandt 4 af de seneste 4 opgør, mens HB Køge vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 3.17 på en sejr til hjemmeholdet.

HB Køge scorede kampens første mål beskedne 2 gange i deres seneste 10 udekampe. Fremad Amager var først på pletten i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Fremad Amager præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens HB Køge snittede 0.7 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Fremad Amagers seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit.Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.