Fremad Amager mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Fremad Amager som Hobro IK ligger godt placeret midt i tabellen i Nordicbet Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende fredag.

Fremad Amager ligger nummer 11 i stillingen med 17 point efter at have afviklet 21 kampe. 4 point efter, som nummer 9, finder man Hobro IK placering efter 21 kampe.

Hobro IK er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Fremad Amager på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Fremad Amager ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål i e kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Hobro IK.

Form Fremad Amager mod Hobro IK

Fremad Amager drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Fremad Amager givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Esbjerg fB med 4-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste opgør, mod HB Køge, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Hobro IK i forrygende form.

Hobro IK har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Vendsyssel FF nedlagt 0-3, hvorpå HB Køge blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over FC Fredericia, der blev slået med 3-1.

Fremad Amager v Hobro IK Indbyrdes historik

Fremad Amager endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Hobro IK i Nordicbet Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 5-0 og 2-0. Bookmakerne giver Fremad Amager 38% chance for at tage tre point mod Hobro IK. Det svarer til, at man får 2.60 på oddset for sejr til Fremad Amager, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Hobro IK betaler dig pengene 2.50 gange igen på oddset. Fremad Amager møder Hobro IK med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-3 for deres seneste 8 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 8 kampe mellem Fremad Amager og Hobro IK bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 2 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Fremad Amager og Hobro IK hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Sundby Idrætspark i vente.

 

Manden med målnæsen