Fremad Amager mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Fremad Amager tager imod Hobro IK på torsdag.

Efter 25 kampe afviklet er Fremad Amager placeret nummer 5 i stillingen med 22 point. Der er 5 points forskel til Hobro IK, der som nummer 3 har samlet 27 point sammen.

Hobro IK er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Fremad Amager den kommende torsdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Fremad Amager ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hobro IK har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende torsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Hobro IK.

Form Fremad Amager mod Hobro IK

Fremad Amager drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Fremad Amager givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Jammerbugt FC med 4-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Vendsyssel FF. Deres seneste opgør, mod HB Køge, indbragte et point i en1-1 kamp.

Hobro IK inde i god stime.

Hobro IK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Esbjerg fB. Herefter var de oppe imod HB Køge i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Jammerbugt FC, som blev nedlagt med 1-0.

Fremad Amager v Hobro IK Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Fremad Amager senest mødte Hobro IK på Sundby Idrætspark. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Fremad Amager går ind til opgøret med en historik mod Hobro IK, der siger 3-3-3 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 9 kampe mellem Fremad Amager og Hobro IK. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Fremad Amager og Hobro IK hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Sundby Idrætspark i vente.

Fremad Amager mod Hobro IK – Hold øje med…

Lucas Ravn-Haren har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Fremad Amager satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hobro IK kigger til gengæld mod Abdoul Yoda i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.