Fremad Amager mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager tager den kommende søndag imod Hobro IK i Nordicbet Liga på Sundby Idrætspark.

Hobro IK er på udkig efter at overtage førstepladsen i kvalifikationsspillet i Nordicbet Liga, efter at have samlet 29 point sammen på deres første 24 kampe. Fremad Amager er 23 point efter i stillingen med 24 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hobro IK har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Fremad Amager har vundet syv sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Fremad Amager tabte deres foregående 4 opgør.

Hobro IK kigger på syv sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Hobro IK.

  • Der er scoret imod Fremad Amager i 14 af de seneste 16 kampe
  • 7 af Fremad Amager’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Fremad Amager scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Fremad Amager har spillet, har begge hold scoret
  • Fremad Amager tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 6 Hobro IK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret

Form Fremad Amager mod Hobro IK

Fremad Amager har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af FC Fredericia, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Fredericia, der satte sig igennem med 1-3. Fremad Amager vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også otte ind.

Hobro IK har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til FC Helsingør. De svarede stærkt igen mod HB Køge, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-1 over Hillerød Fodbold. Hobro IK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv syv.

Fremad Amager har opnået 13 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 14 mål for og 32 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig otte point og to sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede syv gange.

Fremad Amager vs Hobro IK – Seneste nyt

Fremad Amager skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hobro IK på Sundby Idrætspark.

Yannick Agnero sidder over for Fremad Amager i deres kommende opgave på grund af en skade.

Fremad Amager mod Hobro IK – indbyrdes historik

Hobro IK har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Fremad Amager. I det seneste opgør mellem disse to løb Fremad Amager med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Fremad Amager vandt to af deres foregående ti kampe mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Fremad Amager og Hobro IK fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Fremad Amager mod Hobro IK Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Muamer Brajanac været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Hobro IK håber, at han kan bygge på mod Fremad Amager. Sidstnævnte håber til gengæld på Gustav Marcussen til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Fremad Amager høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Fremad Amager på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Fremad Amager har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Hobro IK et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Fremad Amagers forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Hobro IK formåede at score 1.7 mål i gennemsnit.