Fremad Amager mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Fremad Amager og Hvidovre IF tørner ind i hinanden på søndag til et opgør i Nordicbet Liga. Fremad Amager er placeret som nummer 9 i tabellen med 12 point efter 13 kampe. Hvidovre IF ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 25 point ovenpå deres 13 opgør. Hvidovre IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Nordicbet Liga til Fremad Amager, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager vs Hvidovre IF.

  • Fremad Amager har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Fremad Amager kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Fremad Amager kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Hvidovre IF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hvidovre IF har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Hvidovre IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 3 seneste Hvidovre IF kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Fremad Amager vs Hvidovre IF

Fremad Amager håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Fremad Amager, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Fremad Amager har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hobro IK tabte de 5-0, FC Fredericia også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Fremad Amager formåede at vinde 3-0 over Nykøbing FC.

Hvidovre IF inde i god stime.

Hvidovre IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Hvidovre IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod AC Horsens, før de bankede Jammerbugt FC med 0-2. Senest blev HB Køge nedlagt i en 1-0 sejr.

Fremad Amager v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Hvidovre IF formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Fremad Amager i Nordicbet Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 3-0 i august 2021 og 1-0 i maj 2021. Fremad Amager møder Hvidovre IF med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og Hvidovre IF. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på undefined. Han er topscorer for Fremad Amager med undefined mål for sæsonen og præsterede desuden undefined i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF krydser til gengæld fingre for, at undefined kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på undefined mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede undefined i de seneste seks.