Fremad Amager mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager tager på hjemmebanen Sundby Idrætspark imod Hvidovre IF, der kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 24 point sammen på deres første 11 kampe. Fremad Amager er 11 point efter i stillingen med 11 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 9 i stillingen.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvidovre IF kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 8 scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Fremad Amager har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret 7 sejre og 3 uafgjorte samt 1 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Hvidovre IF.

Form Fremad Amager mod Hvidovre IF

Fremad Amager har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-3 sejr over Nykøbing FC. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-3 til HB Køge, siden 1-0 mod Hobro IK. Fremad Amager var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 8 mål, men indkasserede samtidig 12.

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod SønderjyskE gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 1-2 over FC Fredericia, inden de senest spillede 1-1 mod Vejle Boldklub. Hvidovre IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Fremad Amager har opnået 4 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 5 mål for og 14 imod. Hvidovre IF scorede 9 mål og lukkede 7 ind i deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 1 sejre og 6 point.

Fremad Amager vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Fremad Amager mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Hvidovre IF blæste fuldstændig Fremad Amager omkuld med sejre på 5-1 og 4-1 i deres seneste møder i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Hvidovre IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.68, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Hvidovre IF 60% chance for at banke Fremad Amager. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Fremad Amager udbetaler 4.26 i gevinst på oddset for en sejr. Hvidovre IF har 7 sejre i deres seneste 10 meetings med Fremad Amager, og de sejrede 5-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og Hvidovre IF. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Gustav Marcussen været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Hvidovre IF. Hos gæsterne går Christian Jakobsen efter at føje yderligere til hans samling af 3 mål i hans seneste kampe.

Fremad Amager vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Fremad Amager vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Hvidovre IF præsterede 7 sejre af 10 mulige.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Fremad Amager presterte 0.8 mål i gjennomsnitt, mens Hvidovre IF presterte 2.2 mål i snitt. Begge lag skåret 3 gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Fremad Amagers seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.