Fremad Amager mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager agerer værter for Næstved BK når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Nordicbet Liga på fredag på Sundby Idrætspark.

Fremad Amager er nummer 8 i tabellen med 3 point efter 3 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 4 med 7 point efter 3 kampe.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Næstved BK præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Næstved BK.

Form Fremad Amager mod Næstved BK

Fremad Amager har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Vejle Boldklub. De svarede stærkt igen mod Hillerød Fodbold, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-2 over Vendsyssel FF.Fremad Amager præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 9 og indkasserede 7 mål.

Næstved BK er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Hvidovre IF, før de bankede FC Fredericia med 0-1. Senest blev Hobro IK nedlagt i en 2-0 sejr.Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 6.

Fremad Amager vs Næstved BK – Seneste nyt

Fremad Amager mod Næstved BK – indbyrdes historik

Fremad Amager ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Næstved BK.Fremad Amager har været en smule mere succesfuld i end Næstved BK i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Fremad Amager på oddset. Bookmakerne giver odds 2.48 en hjemmesejr.

Lucas Ravn-Haren har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Fremad Amager satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Næstved BK kigger til gengæld mod Abdoulai Njai i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Fremad Amager var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Næstved BK sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag.Fremad Amager har set 6 af deres seneste 10 kampe i Sundby Idrætspark gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 5 Næstved BKs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Fremad Amager har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Næstved BK et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 8 gange.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Fremad Amagers seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.