Fremad Amager mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager byder velkommen til Nykøbing FC i Nordicbet Liga på fredag på Sundby Idrætspark.

Fremad Amager går ind til runde 31 som nummer 5 i Nordicbet Ligaens kvalifikationsspil med 31 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Nykøbing FC samlet 23 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Fremad Amager ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Nykøbing FC har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 23 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Fremad Amager er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Nykøbing FC kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som 19 nederlag i Nordicbet Liga. Nykøbing FC indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Nykøbing FC.

  • Der er scoret imod Fremad Amager i 14 af de seneste 15 kampe
  • 8 af Fremad Amager’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Fremad Amager scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • 7 af Fremad Amager’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Fremad Amager hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 30 af de seneste 32 kampe
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i 26 af de seneste 28 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Nykøbing FC har spillet, har begge hold scoret
  • Nykøbing FC var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Nykøbing FC scorede i 16 af deres seneste 18 kampe

Form Fremad Amager mod Nykøbing FC

Fremad Amager er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 1-2 over Hillerød Fodbold samt Hobro IK. Serien blev dog bremset mod FC Fredericia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Fremad Amager vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

Det er alt eller intet for Nykøbing FC i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod HB Køge, hvortil de svarede igen mod Hillerød Fodbold i en 5-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-2 mod Hobro IK. Nykøbing FC formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 13 og scorede fire mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 17 kasser, som Fremad Amager indtil videre har præsteret. De indkasserede også 22 selv. Nykøbing FC er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne ni mål på deres rejser, mens de indkasserede 31.

Fremad Amager har opnået 18 point fra deres seneste 23 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fem kampe med en score på 22 mål for og 47 imod. Nykøbing FC vandt fem sejre i deres foregående 23 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 33 mål og lukkede 51 ind. Dette indbragte dem 19 point.

Fremad Amager vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Fremad Amager skulle bare have én spiller siddende, når de møder Nykøbing FC på Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må stille op uden Yannick Agnero den kommende fredag mod Nykøbing FC, da han døjer med en skade.

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Fremad Amager på Sundby Idrætspark.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Fremad Amager mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Fremad Amager har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Nykøbing FC. I det seneste opgør mellem disse to løb Nykøbing FC med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Fremad Amager har været en smule mere succesfuld i end Nykøbing FC i deres seneste dueller. Med en 6-1-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Fremad Amager på oddset. Bookmakerne giver odds 1.73 en hjemmesejr.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem Fremad Amager og Nykøbing FC blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Fremad Amager og Nykøbing FC. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Fremad Amager mod Nykøbing FC Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Lucas Ravn-Haren, der viser god form for Fremad Amager. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Nykøbing FC.Gæsterne krydser fingre for Luca Kjerrumgaard til at score igen efter fire Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Fremad Amager høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Fremad Amager sætter næsen op efter at komme på tavlen på fredag, da Nykøbing FC var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Fremad Amager opererer med et snit på 2.3 mål i disse dueller, mens Nykøbing FC ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Fremad Amagers sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Nykøbing FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.