Fremad Amager mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager agerer værter på Sundby Idrætspark for gæsterne fra Nykøbing FC til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag.

Fremad Amager er nummer 10 i tabellen med 11 point efter 13 kampe, mens Nykøbing FC rangerer som nummer 12 med 6 point efter 13 kampe.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Fremad Amager er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Fremad Amager tabte deres foregående 4 opgør.

Nykøbing FC kan blot fremvise en enkelt sejr efter 13 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 9 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Nykøbing FC.

Form Fremad Amager mod Nykøbing FC

Fremad Amager har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hvidovre IF tabte de 1-4, HB Køge også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Fremad Amager formåede at vinde 1-2 over FC Roskilde. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fremad Amager kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fremad Amager præsterede kun én sølle sejr på Sundby Idrætspark af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 8 mål og lukkede 12 ind.

Nykøbing FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod SønderjyskE gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-3. De revancherede de med en sejr på 0-1 over FC Fredericia, inden de senest spillede 1-1 mod Hillerød Fodbold. Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 2.

Fremad Amager tog 7 point fra deres seneste 6 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet 2 sejre af sig efter 9 mål scoret og 10 indkasseret. Fremad Amager scorede 3 mål og indkasserede selv 14 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til 0 sejre og 0 point.

Fremad Amager vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Nykøbing FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Fremad Amager på Sundby Idrætspark.

Oscar Fuglsang rejser ikke med Nykøbing FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Fremad Amager mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Fremad Amager kørte Nykøbing FC over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 3-0 og 3-0. Fremad Amager plejer at byde at møde Nykøbing FC, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.80.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Fremad Amager og Nykøbing FC.

Fremad Amager mod Nykøbing FC Spiltips

Gustav Marcussen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Fremad Amager satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Nykøbing FC kigger til gengæld mod Luca Kjerrumgaard i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Fremad Amager vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Nykøbing FC vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Sundby Idrætspark, præsterede Fremad Amager at score kampens første kasse 5 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 3 af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Fremad Amager opererer med et snit på 2.4 mål i disse dueller, mens Nykøbing FC ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 5 gange undervejs. Der var over 2.5 mål i 8 af Fremad Amagers foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.4 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.