Fremad Amager mod SønderjyskE – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager agerer værter på Sundby Idrætspark for gæsterne fra SønderjyskE til et opgør i Nordicbet Liga på fredag.

På en tredjeplads i tabellen har SønderjyskE opnået 27 point på de første 15 afviklede runder. Fremad Amager samlede 14 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 10 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Fremad Amager fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. SønderjyskE bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

SønderjyskE har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 1 gange.

Fremad Amager har vundet 4 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 9 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

SønderjyskE kigger på 8 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v SønderjyskE.

Form Fremad Amager mod SønderjyskE

I deres seneste tre kampe formåede Fremad Amager først at banke FC Roskilde med 1-2. Herefter nedlagde de også Nykøbing FC med 1-0, inden stimen stoppede mod Hillerød Fodbold, der vandt en 3-0 sejr. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fremad Amager kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fremad Amager vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 8 og lukkede 10 mål ind.

SønderjyskE har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke HB Køge med 1-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod Hillerød Fodbold. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-4 over HB Køge. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i Nordicbet Liga i denne sæson, og SønderjyskE holder foreløbig kursen. SønderjyskE præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede 7.

SønderjyskE vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 7 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Fremad Amager vs SønderjyskE – Seneste nyt

Fremad Amager mod SønderjyskE – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 6-0 i deres seneste to opgør mod Fremad Amager ser SønderjyskE uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. SønderjyskE går ind til kampen mod Fremad Amager med en 8-1-0 fordel og der er odds 1.67 på, at SønderjyskE vinder endnu en sejr.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 9 kampe mellem Fremad Amager og SønderjyskE.

Fremad Amager mod SønderjyskE Spiltips

Jakob Johansson fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Fremad Amager. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Emil Frederiksen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for SønderjyskE.

Fremad Amager høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. SønderjyskE sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 2 nederlag. SønderjyskE scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens Fremad Amager scorede kampens første kasse i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 9 kampe kampe mellem disse to. Fremad Amager opererer med et snit på 0.77 mål i disse dueller, mens SønderjyskE ligger på 2.87 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 5 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Fremad Amagers sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.