Fremad Amager mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF gæster Sundby Idrætspark den kommende lørdag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Fremad Amager.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Vendsyssel FF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Fremad Amager er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 9 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret 8 sejre og 3 uafgjorte samt 5 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Form Fremad Amager mod Vendsyssel FF

Fremad Amager har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hillerød Fodbold tabte de 3-0, hvorefter de vandt 1-0 over SønderjyskE. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Aarhus Fremad. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fremad Amager kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fremad Amager vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 10 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vendsyssel FF i øjeblikket. Mod HB Køge satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod FC Helsingør. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Nykøbing FC. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Vendsyssel FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 5.

Fremad Amager har opnået 7 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 2 kampe med en score på 7 mål for og 18 imod. Vendsyssel FF scorede 9 mål og lukkede 7 ind i deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 2 sejre og 9 point.

Fremad Amager vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Fremad Amager mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fremad Amager med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Vendsyssel FF synes at have et godt øje til Fremad Amager, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.00 på Vendsyssel FF til at vinde igen.

Begge hold til at score gav kun gevinst i 3 af de foregående 10 opgør mellem Vendsyssel FF og Fremad Amager.

Fremad Amager mod Vendsyssel FF Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Michael Lumb ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vendsyssel FF sætter deres lid til, at Zander Hyltoft kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Fremad Amager vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Vendsyssel FF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Vendsyssel FF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Fremad Amager præsterede 5 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Sundby Idrætspark.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Fremad Amager præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Vendsyssel FF snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Fremad Amagers seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.