Fremad Amager vs FC Fredericia – Spilfiduser, Optakt og Odds

Fremad Amager byder velkommen til FC Fredericia i Nordicbet Liga på søndag på Sundby Idrætspark.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens FC Fredericia præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Fremad Amager er noteret for syv sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Fremad Amager har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

FC Fredericia kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som 13 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v FC Fredericia.

  • Der er scoret imod Fremad Amager i 15 af de seneste 17 kampe
  • Fremad Amager scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Fremad Amager var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Fremad Amager tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 7 af Fremad Amager’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af FC Fredericia’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 12 af de seneste 14 udekampe
  • FC Fredericia var i tabte 6 af de seneste 8 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Fredericia har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Fremad Amager mod FC Fredericia

Fremad Amager har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af FC Helsingør, før FC Fredericia satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hillerød Fodbold, der satte sig igennem med 1-0. Fremad Amager vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også ni ind.

FC Fredericia har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Vejle Boldklub. De svarede stærkt igen mod Fremad Amager, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-0 over Nykøbing FC. FC Fredericia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 17 mål og scorede selv fem.

Fremad Amager scorede elendige 14 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i Nordicbet Liga. De indkasserede samtidig 17 kasser. Som en kontrast hertil er FC Fredericia det mest scorende udehold med 16 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 28.

Fremad Amager opnåede tre point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med seks mål scoret og 22 indkasseret. FC Fredericia opnåede en sejre og tre point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Fremad Amager vs FC Fredericia – Seneste nyt

Fremad Amager skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Fredericia på Sundby Idrætspark.

Yannick Agnero sidder over for Fremad Amager i deres kommende opgave på grund af en skade.

Fremad Amager mod FC Fredericia – indbyrdes historik

FC Fredericia er ubesejret mod Fremad Amager i de sidste 7 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Fredericia med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Fremad Amager vandt tre opgør, mens FC Fredericia sejrede seks gange. En hjemmesejr giver odds 3.30 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 1.95.

FC Fredericia scorede i deres seneste 9 opgør mod Fremad Amager i Nordicbet Liga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Fremad Amager og FC Fredericia.

Fremad Amager mod FC Fredericia Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Gustav Marcussen, der viser god form for Fremad Amager. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod FC Fredericia.Gæsterne krydser fingre for Mikkel Wohlgemuth til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Fremad Amager høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. FC Fredericia scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Fremad Amager var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Fremad Amager formåede at score 1.5 mål i snit, hvorimod FC Fredericia snittede 1.9 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Fremad Amagers seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.