Fremad Amager vs FC Helsingør – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fremad Amager agerer værter for FC Helsingør når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Fremad Amager’s stadion.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er otte point og tre pladser.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Helsingør vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Fremad Amager er noteret for syv sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør har indtil videre præsteret ti sejre og en uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v FC Helsingør.

  • 9 af Fremad Amager’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Fremad Amager scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Fremad Amager var i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Der er scoret imod Fremad Amager i 11 af de seneste 13 kampe
  • Fremad Amager var i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • FC Helsingør var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • FC Helsingør tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 5 af FC Helsingør’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Fremad Amager mod FC Helsingør

Fremad Amager har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-1 til Vejle Boldklub. De svarede stærkt igen mod Hobro IK, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-3 over Næstved BK. Fremad Amager vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede nimål, men lukkede også 11 ind.

FC Helsingør har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-4 af HB Køge. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Nykøbing FC, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Hillerød Fodbold. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Helsingør to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede seks mål.

Fremad Amager har opnået ti point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på 13 mål for og 27 imod. FC Helsingør scorede 11 mål og lukkede 18 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem fire sejre og 13 point.

Fremad Amager vs FC Helsingør – Seneste nyt

Fremad Amager skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Helsingør på Fremad Amager’s stadion.

Yannick Agnero sidder over for Fremad Amager i deres kommende opgave på grund af en skade.

Fremad Amager mod FC Helsingør – indbyrdes historik

FC Helsingør har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Fremad Amager i Nordicbet Liga-regi. FC Helsingør vandt de seneste to kampe mod Fremad Amager i Nordicbet Liga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-1. Bookmakerne har FC Helsingør til odds 1.91 for en sejr i skrivende stund, hvilket svarer til, at de giver FC Helsingør 52% chance for at banke Fremad Amager. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Fremad Amager udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr. FC Helsingør har syv sejre i deres seneste ti meetings med Fremad Amager, og de sejrede 4-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

FC Helsingør scorede i deres seneste 6 opgør mod Fremad Amager i Nordicbet Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Fremad Amager og FC Helsingør.

Fremad Amager mod FC Helsingør Spiltips

Christoffer Boateng har været stærk for Fremad Amager i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Helsingør håber, at Nicklas Mouritsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Fremad Amager høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. FC Helsingør sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt seks nederlag. Fremad Amager har set seks af deres seneste 10 kampe i Fremad Amager’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Fremad Amager præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens FC Helsingør snittede to mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Fremad Amagers forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.