Fremad Amager vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Fremad Amager og Hobro IK, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Sundby Idrætsparkpå fredag.

Fremad Amager er nummer 10 i tabellen med 17 point efter 18 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 9 med 19 point efter 18 kampe.

Fremad Amager fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. Hobro IK bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Fremad Amager kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

Fremad Amager er noteret for fem sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hobro IK har indtil videre præsteret fire sejre og syv uafgjorte samt syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fremad Amager v Hobro IK.

  • Fremad Amager var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • I de seneste 3 Fremad Amager kampe, har summen af mål været over 4.5
  • Fremad Amager var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • Fremad Amager scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • 8 af Fremad Amager’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Hobro IK uafgjort deres seneste 4 udekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • Hobro IK har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Fremad Amager mod Hobro IK

Fremad Amager har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Aarhus Fremad, før Vendsyssel FF satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vejle BK, der satte sig igennem med 4-1. Fremad Amager præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede otte og indkasserede ti mål.

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod HB Koege, hvorefter de opnåede 2-2 mod Hilleroed. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Vendsyssel FF. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Hobro IK at opnå målet. Hobro IK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede 11 mål ind og scorede selv tre.

Hobro IK scorede syv mål og lukkede 15 ind i deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem tre sejre og 11 point.

Fremad Amager vs Hobro IK – Seneste nyt

Fremad Amager skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hobro IK på Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må stille op uden Yannick Agnero den kommende fredag mod Hobro IK, da han døjer med en skade.

Fremad Amager mod Hobro IK – indbyrdes historik

Fremad Amager har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Hobro IK. I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Hobro IK vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Fremad Amager vandt en sejre i ti opgør. Hobro IK kan spilles til odds 2.63 hos spilselskaberne.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Fremad Amager og Hobro IK blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Fremad Amager og Hobro IK.

Fremad Amager mod Hobro IK Spiltips

Christoffer Boateng har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Fremad Amager, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Hobro IK. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Don Deedson Louicius, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

Fremad Amager vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Fremad Amager præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Sundby Idrætspark.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Fremad Amager har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der var over 2.5 mål i otte af Fremad Amagers foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 0.9 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.