Frosinone mod Monza – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frosinone tager på hjemmebanen Stadio Benito Stirpe imod Monza, der kommer forbi på lørdag til et opgør i Serie A.

Frosinone er nummer 14 i tabellen med 19 point efter 18 kampe, mens Monza rangerer som nummer 11 med 22 point efter 18 kampe.

Frosinone kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Monza vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Frosinone er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Serie A i denne sæson.

Monza har indtil videre præsteret fem sejre og syv uafgjorte samt seks nederlag i Serie A.

Vores tip

  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Frosinone har spillet, har begge hold scoret
  • Frosinone har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Frosinone’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Frosinone scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Frosinone i 14 af de seneste 16 kampe
  • 17 af Monza’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Monza’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Monza i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Monza i 8 af de seneste 9 kampe
  • Monza har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Frosinone mod Monza

Frosinone har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-4 sejr over SSC Napoli. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Juventus, siden 3-1 mod Lazio. Frosinone præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede seks mål.

Bare ét point forhindrer Monza i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 0-1 mod AC Milan og Fiorentina. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod SSC Napoli. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Monza to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Frosinone vs Monza – Seneste nyt

Frosinone kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Monza på lørdag.

Arijon Ibrahimovic, Pol Lirola, Jaime Baez, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza og Sergio Kalaj er blandt de seks spillere, som mangler for Frosinone den kommende lørdag.

Monza ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Frosinone. Mirko Maric og Alejandro Gomez har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Monza-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Pablo Mari og Gianluca Caprari, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stadio Benito Stirpe.

Frosinone mod Monza – indbyrdes historik

Frosinone vandt en af deres foregående fem kampe mod Monza, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Frosinone mod Monza Spiltips

Matias Soule har været stærk for Frosinone i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Monza håber, at Mirko Maric kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Frosinone vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Monza vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Frosinone på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Monzas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Frosinones sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Monza spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.