Fulham mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham tager imod Aston Villa på Craven Cottage i runde 25 på lørdag i Premier League.

Fulham har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Aston Villa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Fulham har vundet otte sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League.

Aston Villa har indtil videre præsteret 14 sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • 9 af Fulham’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 13 kampe
  • Fulham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Fulham’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham var i vandt 5 af de seneste 7 hjemme kampe i Premier League involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Aston Villa scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe i Premier League
  • I de seneste 3 Aston Villa kampe , har summen af mål været over 3.5

Form Fulham mod Aston Villa

Fulham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Everton. Herefter var de oppe imod Burnley i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Bournemouth, som blev nedlagt med 3-1. Fulham vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Craven Cottage, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv 15.

Aston Villa har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sheffield United satte de sig igennem med 0-5, før Chelsea viste sig for stærke og sejrede 1-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Aston Villa gik ned 1-2 mod Manchester United. Aston Villa vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Fulham opnåede en sejre og fire point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 18 ind.

Fulham vs Aston Villa – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Aston Villa. Calvin Bassey behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Kenny Tete og Raul Jimenez er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Aston Villa med på Craven Cottage.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Diego Carlos, Tyrone Mings og Emiliano Buendia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Fulham. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Aston Villa synes at have et godt øje til Fulham, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Fulham og Aston Villa blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Fulham og Aston Villa fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Fulham mod Aston Villa Spiltips

Det er en stærk sæson Craven Cottage har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Aston Villa.

Fulham vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Fulham. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Aston Villa.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Fulham præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Aston Villa landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.