Fulham mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham skal op imod Aston Villa på Craven Cottage den kommende torsdag i en spændende Premier League duel.

Fulham går ind til runde 12 som nummer 11 i Premier League tabellen med 12 point på kontoen. Med 10 runder bag dem har Aston Villa samlet 9 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Der har været seriøst med mål, når Fulham har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

Fulham har før kampen på torsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med 2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Fulham har vundet 3 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League. Fulham scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Aston Villa kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Aston Villa.

  • I 12 af de seneste 14 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 14 kampe
  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 7 af de seneste 8 udekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 4 kampe

Form Fulham mod Aston Villa

Bare ét point forhindrer Fulham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-4 og 3-1 mod Newcastle og West Ham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Bournemouth. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fulham kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede10 og lukkede 13 mål ind.

Det er ikke helt skidt for Aston Villa, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Leeds, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Nottingham F., før de desværre tabte med 0-2 til Chelsea. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Aston Villa kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Aston Villa formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 11 og scorede 5 mål.

Fulham vs Aston Villa – Seneste nyt

Fulham kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Aston Villa. Nathaniel Chalobah får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Layvin Kurzawa, Kenny Tete og Manor Solomon er blandt de 3 spillere, som mangler for Fulham den kommende torsdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på torsdag møder Fulham.

Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Aston Villa – indbyrdes historik

Med sejre på 3-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Fulham ser Aston Villa uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Fulham vandt 6 af deres foregående 10 kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Fulham og Aston Villa fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Fulham mod Aston Villa Spiltips

Aleksandar Mitrovic har været stærk for Fulham i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Aston Villa håber, at Ashley Young kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Fulham høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag. Fulham vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Aston Villa præsterede 2 sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Fulham har et gennemsnit på 1 mål i de opgør, har Aston Villa et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der var over 2.5 mål i 8 af Fulhams foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.4 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.