Fulham mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Fulham som Bournemouth ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Fulham er nummer 9 i tabellen med 11 point efter 9 kampe, mens Bournemouth rangerer som nummer 8 med 12 point efter 9 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Fulhams seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 8 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er 2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Bournemouth præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Fulham har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League. Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Bournemouth har indtil videre præsteret 3 sejre og 3 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Bournemouth.

  • I 10 af de seneste 12 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 12 kampe
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 6 udekampe
  • Bournemouth scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 7 af de seneste 9 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret

Form Fulham mod Bournemouth

Fulham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-3 sejr over Nottingham F.. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-4 til Newcastle, siden 3-1 mod West Ham. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede8 og lukkede 13 mål ind.

Bournemouth ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Newcastle. Herefter var de oppe imod Brentford i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leicester, som blev nedlagt med 2-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 19 og scorede 8 mål.

Fulham har opnået 4 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 1 kampe med en score på 7 mål for og 11 imod. Bournemouth vandt 0 sejre i deres foregående 4 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 1 mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem 1 point.

Fulham vs Bournemouth – Seneste nyt

Fulham kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth den kommende lørdag. Nathaniel Chalobah behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Layvin Kurzawa, Aleksandar Mitrovic, Kenny Tete, Willian og Manor Solomon er blandt de 5 spillere, som mangler for Fulham på lørdag.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Fulham.

Lloyd Kelly, Ben Pearson, David Brooks og Joe Rothwell bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Bournemouth – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Fulham og Bournemouth daterer sig nogle år tilbage, da Fulham vandt 1-0 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Fulham glæder sig til at forny bekendtskabet. Fulham vandt 1 af deres foregående 8 kampe mod Bournemouth, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.85 i skrivende stund.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Aleksandar Mitrovic viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Fulham bør bringe ham i spil mod Bournemouth. Sidstnævnte ankommer med Philip Billing, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

Fulham vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Fulham vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Bournemouth præsterede 4 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af Fulhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.