Fulham mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham tager imod Brentford på Craven Cottage i runde 2 på lørdag i Premier League.

Fulham sikrede sig sæsonens første sejr i første forsøg, da de åbnede Premier League året med tre point.

Brentford havde helt klart en sejr i tankerne forud for premieren på den nye Premier League sæson. I sidste ende måtte de dog nøjes med det ene point, hvilket i det mindre er bedre end nederlag.

Fulham har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Brentford præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 17 af de seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Fulham’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Brentford har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Brentford har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Brentford har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Fulham mod Brentford

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Crystal Palace sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Everton blev nedlagt med 0-1. Det ligner en sæson, hvor Fulham vil være solidt placering midt i tabllen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ti og lukkede 12 mål ind.

Brentford er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-3 og 1-0 over Tottenham samt Manchester City. Serien blev dog bremset mod Tottenham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Brentford går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede otte mål.

Fulham vs Brentford – Seneste nyt

Fulham skulle bare have én spiller siddende, når de møder Brentford på Craven Cottage. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Fulham.

Det er navne som Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Brentford – indbyrdes historik

Fulham tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Brentford, da Brentford noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Fulham sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. Fulham går til kampen mod Brentford med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Fulham og Brentford.

Fulham mod Brentford Spiltips

Aleksandar Mitrovic har tre mål i seks Premier League kampe for Fulham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brentford. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Bryan Mbeumo, der har banket fire mål ind i Premier League.

Fulham var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Brentford sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Fulham holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Brentford præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Brentford snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.