Fulham mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham tager den kommende lørdag imod Brentford i Premier League på Craven Cottage.

Fulham er nummer 11 i tabellen med 2 point efter 2 kampe, mens Brentford rangerer som nummer 3 med 4 point efter 2 kampe.

Brentford har stadig ikke tabt i denne sæson, men de har så heller ikke vundet, og de sætter næsen op efter at tredje runde kan indbringe den første sejr.

Når det kommer til mål, er Fulham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Brentford rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Brentford.

  • Fulham scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Fulham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 7 af de seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 22 af de seneste 24 udekampe
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Brentford scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Brentford har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Brentford har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form Fulham mod Brentford

Det er ikke helt skidt for Fulham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 4-0 mod Sheffield United, hvorefter de nappede point via 2-2 mod Liverpool. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Wolverhampton.Det ligner en sæson, hvor Fulham vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League.Fulham præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Craven Cottage. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 3 mål.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Leeds, hvorefter de opnåede 2-2 mod Leicester. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-0 i opgøret mod Manchester United.Det ligner en sæson, hvor Brentford vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League.Brentford vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Fulham vs Brentford – Seneste nyt

Fulham kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brentford.

Manor Solomon, Joe Bryan og Harry Wilson er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Brentford med på Craven Cottage.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Fulham.Blandt de fraværende spillere i Brentford-truppen, er Sergi Canos i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Sergi Canos, Ethan Pinnock og Kristoffer Vassbakk Ajer bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Brentford – indbyrdes historik

Fulham vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 5 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Aleksandar Mitrovic, der viser god form for Fulham. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Brentford.

Gæsterne krydser fingre for Yoane Wissa til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Fulham høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Brentford 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Fulhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.