Fulham mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton gæster Craven Cottage på tirsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Fulham.

Fulham er nummer 11 i tabellen med 5 point efter 4 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 3 med 10 point efter 4 kampe.

Når det kommer til mål, er Fulham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Brighton.

  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Fulham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Brighton har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Brighton vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Brighton vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Fulham mod Brighton

Fulham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Brentford. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Crawley, siden 2-1 mod Arsenal.Fulham har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Craven Cottage. De opnåede uafgjort 1 gange og tabte 4 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 11 mål.

Brighton har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev West Ham nedlagt 0-2, hvorpå Forest Green blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Leeds, der blev slået med 1-0.Brighton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Brighton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 1, hvori de indkasserede 5 og scorede 9 mål.

Fulham vs Brighton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Fulham, når de skal i aktion mod Brighton.

Manor Solomon og Harry Wilson er blandt de 2 spillere, som mangler for Fulham på tirsdag.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på tirsdag møder Fulham.

Adam Lallana, Jeremy Sarmiento og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Brighton – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Fulham og Brighton fandt sted i janeiro 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.96, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Fulham34% chance for at banke Brighton. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Brighton udbetaler 2.45 i gevinst på oddset for en sejr.Fulham vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod Brighton, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Aleksandar Mitrovic har 4 mål i seks Premier League kampe for Fulham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brighton. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Pascal Gross, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Fulham var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Brighton sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Brighton 4 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Brighton snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Fulhams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Brighton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.