Fulham mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Fulham tørner sammen med rivaler Chelsea i et derby Premier League den kommende torsdag på Craven Cottage.

Nøjagtig tre points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Craven Cottage.

Med tre sejre i træk er Fulham klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Chelsea, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Fulham har før kampen på torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Hvad målscoring angår, er Chelsea ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Fulham er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Chelsea.

  • Fulham scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • I de seneste 7 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Fulham’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 22 af Chelsea’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Chelsea’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • I de seneste 7 Chelsea kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Chelsea var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Fulham mod Chelsea

Fulham er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Southampton nedlagt 2-1, hvorefter det blev 0-1 mod Leicester. Senest måtte også Hull bøje sig i et 0-2 nederlag. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Chelsea har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Nottingham Forrest, hvorefter de mod Manchester City tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester City, der vandt 4-0. Chelsea drømte om en placering i den øvre tredjedel af Premier League tabellen i denne sæson, men deres nuværende form er slet ikke god nok. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede seks mål.

Fulham vs Chelsea – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Chelsea. Aleksandar Mitrovic behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Chelsea med på Craven Cottage.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Det er navne som Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League-regi. Med sejre på 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Fulham ser Chelsea uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Chelsea går ind til kampen mod Fulham med en 7-3-0 fordel og der er odds 2.15 på, at Chelsea vinder endnu en sejr.

Chelsea scorede i deres seneste 7 opgør mod Fulham i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Fulham og Chelsea fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Fulham mod Chelsea Spiltips

Hold godt øje med Aleksandar Mitrovic, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Fulham. For gæsterne præsterede Kai Havertz to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Fulham høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Chelsea skulle have en god chance for at komme på tavlen på torsdag, da Fulham kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Fulham har et gennemsnit på 0.4 mål i de opgør, har Chelsea et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.