Fulham mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Fulham og Everton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Craven Cottagepå tirsdag.

Fulham går ind til runde 22 som nummer 13 i Premier League tabellen med 24 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Everton samlet 17 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Fulham har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Everton præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Fulham har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League.

Everton kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Fulham har i tabte 4 af de seneste 5 kampe i Premier League ikke scorede et mål
  • Fulham var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 8 af Fulham’s seneste 10 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 15 kampe i Premier League
  • I de seneste 6 Fulham kampe , har summen af mål været under 3.5
  • 13 af Everton’s seneste 15 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 8 af Everton’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Everton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Everton har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • 6 af Everton’s seneste 7 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Fulham mod Everton

Bare ét point forhindrer Fulham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Chelsea, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Liverpool. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Newcastle, som satte sig igennem med 0-2. Fulham vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 15 mål og lukkede seks.

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Aston Villa, før de sejrede 1-0 mod Crystal Palace. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Luton. Everton præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Fulham opnåede 13 point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede ti og lukkede tre mål ind. Everton sikrede sig tre sejre fra ni scorede mål og seks indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ti point til kontoen.

Fulham vs Everton – Seneste nyt

Fulham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton den kommende tirsdag. Med fire spillere i karantæne er Fulham tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Alex Iwobi, Calvin Bassey, Fode Ballo-Toure og Calvin Bassey sidder i straffeboksen.

Adama Traore og Steven-Andreas Benda er blandt de to spillere, som mangler for Fulham på tirsdag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på tirsdag møder Fulham. Idrissa Gana Gueye og Dominic Calvert-Lewin er ikke tilgængelige for Everton på tirsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Ashley Young, Dele Alli og Jack Harrison, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Everton – indbyrdes historik

Fulham har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Everton. Fulham vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på tirsdag. Everton synes at have et godt øje til Fulham, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Fulham og Everton.

Fulham mod Everton Spiltips

Raul Jimenez har været stærk for Fulham i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Michael Keane kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Fulham vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Everton vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Craven Cottage, præsterede Fulham at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Fulham præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Everton landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.