Fulham mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton gæster Craven Cottage den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Fulham.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 4 pladser.

Fulham har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med 2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Fulham er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Premier League i denne sæson. Fulham scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Everton kigger på 3 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Everton.

  • Fulham scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Everton i 27 af de seneste 29 udekampe
  • Everton har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Everton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 4 af de seneste 5 kampe

Form Fulham mod Everton

Fulham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Bournemouth. Herefter var de oppe imod Aston Villa i en kamp, der sluttede 3-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leeds, som blev nedlagt med 2-3. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også 11 ind.

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Tottenham. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Newcastle, for så at svare igen med en 3-0 sejr over Crystal Palace. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Everton bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 5.

Fulham tog 11 point fra deres seneste 6 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 3 sejre af sig efter 12 mål scoret og 9 indkasseret. Fulham scorede 2 mål og indkasserede selv 7 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 0 sejre og 2 point.

Fulham vs Everton – Seneste nyt

Fulham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Everton.

Layvin Kurzawa, Kenny Tete og Manor Solomon er blandt de 3 spillere, som mangler for Fulham den kommende lørdag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Fulham.

Det er navne som Nathan Patterson, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Everton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Everton går ind til kampen mod Fulham med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.89 på, at Everton vinder endnu en sejr.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Fulham og Everton. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Fulham mod Everton Spiltips

Fulham høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Everton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Fulham har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Craven Cottage, da de kun noterede sig 1 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Fulham opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Everton ligger på 2.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 5 gange undervejs. Der var over 2.5 mål i 9 af Fulhams foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.7 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.