Fulham mod Leicester – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham byder velkommen til Leicester i Premier League den kommende mandag på Craven Cottage.

Fulham går ind til runde 35 som nummer 10 i Premier League tabellen med 45 point på kontoen. Med 34 runder bag dem har Leicester samlet 30 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Leicester vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Fulham har vundet 13 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League. Fulham lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Leicester kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som 20 nederlag i Premier League. Leicester kiksede med at holde buret rent i deres seneste 19 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Leicester.

  • I de seneste 15 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 9 kampe
  • Fulham tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 7 af Fulham’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 15 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af Leicester’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Leicester har spillet, har begge hold scoret

Form Fulham mod Leicester

Fulham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Aston Villa, før Manchester City satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 1-0. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeseks og lukkede otte mål ind.

Leicester har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Wolverhampton med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Leeds. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Everton. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Leicester har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Leicester formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 11 og scorede fire mål.

Fulham tog 32 point fra deres seneste 17 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet ni sejre af sig efter 26 mål scoret og 17 indkasseret. Fulham scorede 22 mål og indkasserede selv 40 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ni point.

Fulham vs Leicester – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Leicester. Aleksandar Mitrovic behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er blandt de to spillere, som mangler for Fulham på mandag.

Leicester må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Leicester – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Fulham går til kampen mod Leicester med en 4-3-2 statistik for deres seneste ni møder. Det giver en sejrs-rate på 44%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

De seneste møder mellem Fulham og gæsterne fra Leicester har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ni opgør.

Fulham mod Leicester Spiltips

Harry Wilson har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Fulham satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Leicester kigger til gengæld mod Jamie Vardy i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Fulham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Leicester vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Fulham præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Craven Cottage.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Leicester snittede 0.77 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.