Fulham mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Fulham kommer til Craven Cottage til et opgør i Luton på lørdag, håber Luton at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Luton er nummer 13 i tabellen med fire point efter fire kampe, mens Fulham rangerer som nummer 19 med nul point efter tre kampe.

Luton kommer til deres næste Luton kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Fulham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score to gange i deres seneste to opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på tre pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 11 hjemmekampe
  • 8 af Fulham’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Fulham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Luton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 7 af Luton’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Luton i 10 af de seneste 11 udekampe

Form Fulham mod Luton

Det er ikke helt skidt for Fulham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Arsenal, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Tottenham, før de desværre tabte med 5-1 til Manchester City. Fulham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gang og tabte tre, mens de scorede ti og lukkede 12 mål ind.

Det er alt eller intet for Luton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Chelsea, hvortil de svarede igen mod Gillingham i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-2 mod West Ham.

Fulham vs Luton – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Luton. Calvin Bassey får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alex Iwobi og Steven-Andreas Benda er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Luton med på Craven Cottage.

Luton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Fulham.

Det er navne som Daniel Potts, Jordan Clark, Gabriel Osho og Albert Sambi Lokonga, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Luton – indbyrdes historik

Fulham vandt to af deres foregående fire kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

Fulham mod Luton Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Fulham stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Luton deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Fulham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Luton vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Fulham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Lutons seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.