Manchester City gæster Liverpools banemænd lørdag i London

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Manchester City gæster Fulham på Craven Cottage. Fulham ligger nummer 18 i stillingen med 26 point efter 28 kampe. 42 point foran efter 29 kampe finder man Manchester City på en placering som nummer 1.

Toppen af tabellen møder bunden af Premier League og Manchester City håber på at udstille forskellen, når de møder Fulham.

Fulham fortsætter pointhøsten.

Fulham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe sluttede Fulham med 0-0 mod Crystal Palace, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Tottenham for senest at sikre en 1-0 sejr mod Liverpool.

Efter en serie af elendige præstationer på eget græs i denne sæson – 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Fulham passe på ikke at blive massakreret på lørdag.

The Citizens fortsætter pointhøsten.

Manchester City vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Manchester City udspillede Wolves i en 4-1 sejr, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Manchester United, inden de smadrede Southampton 5-2 i deres foregående tre kampe.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som Manchester City. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet den kommende lørdag.

Fulham vs The Citizens h2h

Head-2-Head

Manchester City formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Fulham i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i december 2020 og 2-0 i marts 2019. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Manchester City på det seneste har været i stand til at “læse” Fulham godt med en 8-2-0 historik i Premier League før denne kamp.

  • I 8 seneste Fulham kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Fulham har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 4 seneste Fulham kampe i træk var antal mål UNDER 2.5.
  • Manchester City har vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 16 af 17 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 7 af 8 udebane kampe.