Fulham mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester City kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 82 point sammen på deres første 35 kampe. Fulham er 44 point efter i stillingen med 36 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 12 i stillingen.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

For for deres næste Premier League kamp, er Manchester City i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.9 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 29 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål. Det sidste giver et snit på 0.7 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Fulham har vundet 12 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City kigger på 25 sejre, samt syv uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Manchester City er noteret for 6 sejre på stribe.

Vores tip

  • 10 af Fulham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Fulham’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • 10 af Fulham’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe i Premier League
  • Manchester City har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 18 kampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 14 udekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 14 udekampe

Form Fulham mod Manchester City

Det er ikke helt skidt for Fulham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-3 mod Liverpool, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Crystal Palace. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Brentford. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede syv mål ind.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brighton nedlagt 0-4, hvorpå Nottingham Forrest blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Wolverhampton, der blev slået med 5-1. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 15 mål og indkasserede fire på deres vej.

Fulham opnåede to sejre og syv point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 26 ind.

Fulham vs Manchester City – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Manchester City. Calvin Bassey får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Kenny Tete og Raul Jimenez er blandt de to spillere, som mangler for Fulham den kommende lørdag.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Mateo Kovacic og Josko Gvardiol, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League-regi. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Manchester City vandt intet mindre end ti af deres seneste ti opgør mod Fulham, der muligvis får nervøse trækninger ved tanken om nu at få besøg af netop disse gæster igen.

Manchester City scorede i deres seneste 31 opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Manchester City og Fulham.

Fulham mod Manchester City Spiltips

Erling Haaland har gang i en stærk sæson med 25 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede syvkugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Manchester City krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Fulham den kommende lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Erling Haaland på oddset til komme på tavlen igen.

Fulham høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. Fulham har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Craven Cottage, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Fulham presterte 0.5 mål i gjennomsnitt, mens Manchester City presterte tre mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.9 mål i disse kampe.