Fulham passer godt på målet mod Manchester United

Der venter Fulham en svær kamp, når de tager imod topholdet Manchester United på onsdag til en kamp i Premier League på Craven Cottage. Fulham indtager en 18. plads med 12 point efter 17 kampe. Manchester United har 36 point og er på en flot 1. plads i tabellen.

The Red Devils går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Premier League. Opgaven der forestår hedder Fulham på onsdag på Craven Cottage.

Fulham fortsat skidt kørende.

Fulham går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i Premier League. Skuffende er måske så meget sagt, for de taber ikke meget. I deres tre foregående kampe Fulham vandt de 2-0 efter forlænget spilletid mod QPR i FA Cup. Herefter spillede de 1-1 mod Tottenham, inden de senest tabte knebent med 1-0 mod Chelsea.

Fulham har blot noteret sig 6 point ud af 18 mulige siden november på eget græs. Der er næppe tvivl om, at The Red Devils sætter næsen op efter point, når de brager sammen den kommende onsdag.

Manchester United inde i god stime.

Manchester United er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem yderst acceptable 13 point ud af 18 mulige. The Red Devils tabte deres seneste kamp med 2-0 hos Manchester City, efterfulgt af en kneben 1-0 sejr Watford i FA Cup, før de vandt med samme cifre mod Burnley 1-0. Søndag aften blev det så til 0-0 mod rivalerne fra Liverpool.

Manchester United åbnede sæsonen som top tre kandidat, og formen her først på sæsonen har kun forstærket den kandidatur.

Manchester United går ind til deres næste kamp med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december på udebane. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på at lægge endnu flere point til totalen den kommende onsdag.

Fulham vs Manchester United h2h

Da Fulham har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 år, at de står overfor Manchester United. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 9. februar 19, da Manchester United vandt 3-0 på udebane. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Manchester United haft godt styr på Fulham igennem et par sæsoner med en 8-2-0 fordel i Premier League, inden deres næste møde.

  • Fulham ikke vundet i seneste 7 kampe i træk;
  • Fulham ikke vundet i seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I de seneste 9 of 11 Fulham kampe var summen af mål UNDER 3.5;
  • I de seneste 7 Fulham kampe i træk tk var summen af mål UNDER 3.5.
  • Manchester United har vundet i seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United ubesejret i seneste 11 kampe i træk;
  • Manchester United ubesejret i seneste 15 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 5 af 6 kampe.

Statistics