Fulham mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Manchester United ankommer til Craven Cottage den kommende lørdag for at udfordre Fulham i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Fulham er nummer 14 i tabellen med 12 point efter ti kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 8 med 15 point efter ti kampe.

Manchester United fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Fulham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Fulham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Manchester United præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Fulham har vundet tre sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise fem sejre og fem nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 14 af de seneste 15 hjemmekampe
  • 6 af Fulham’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 9 af de seneste 11 kampe
  • Fulham vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af Fulham’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Manchester United’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Manchester United scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Manchester United’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Manchester United’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål

Form Fulham mod Manchester United

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Tottenham, hvorefter de opnåede 1-1 mod Brighton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-3 i opgøret mod Ipswich. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også 11 ind.

Manchester United har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod FC Copenhagen satte de sig igennem med 1-0, før Manchester City viste sig for stærke og sejrede 0-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Manchester United gik ned 0-3 mod Newcastle. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede fem mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Fulham vs Manchester United – Seneste nyt

Fulham kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Manchester United. Calvin Bassey behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Issa Diop, Kenny Tete, Adama Traore og Tosin Adarabioyo er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Manchester United med på Craven Cottage.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Harry Maguire, Antony, Mason Mount, Luke Shaw og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Manchester United – indbyrdes historik

Fulham har ikke vundet en eneste af de seneste 15 opgør mod rivalerne Manchester United. Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Fulham ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Manchester United rejser til kampen mod Fulham med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Fulham scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Manchester United i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Fulham og Manchester United. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Fulham mod Manchester United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Willian ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Manchester United sætter deres lid til, at Scott McTominay kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Fulham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Manchester United to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på en mål, mens Manchester United snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.