Fulham mod Newcastle Utd – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle Utd gæster Craven Cottage den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Fulham.

Fulham er nummer 6 i tabellen med 11 point efter 7 kampe, mens Newcastle Utd rangerer som nummer 10 med 8 point efter 7 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Fulhams seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 8 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Newcastle Utd er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Newcastle Utd præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Fulham har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Newcastle Utd kigger på 1 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Newcastle Utd.

  • I 9 af de seneste 11 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 10 af de seneste 11 kampe
  • Fulham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Newcastle i 11 af de seneste 13 udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Form Fulham mod Newcastle Utd

Fulham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brighton med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Tottenham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Nottingham F.. Fulham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 7 og lukkede 10 mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Newcastle Utd, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod Liverpool, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Crystal Palace. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Bournemouth. Newcastle Utd drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle Utd to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 7 mål.

Fulham vandt 2 kampe, scorede 9 mål og indkasserede 9 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 7 point. Newcastle Utd opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 1 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 3 gange i disse kampe, men lukkede også selv 3 ind.

Fulham vs Newcastle Utd – Seneste nyt

Fulham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Newcastle Utd.

Antonee Robinson, Manor Solomon og Harry Wilson er blandt de 3 spillere, som mangler for Fulham den kommende lørdag.

Newcastle Utd ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Fulham.

Karl Darlow, Allan Saint-Maximin, Emil Krafth, Callum Wilson og Jonjo Shelvey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle Utd, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Newcastle Utd – indbyrdes historik

Newcastle Utd har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Fulham. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Newcastle Utd synes at have et godt øje til Fulham, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.20 på Newcastle Utd til at vinde igen.

Fulham har set 5 af deres seneste 10 kampe i Craven Cottage gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 6 Newcastle Utds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Newcastle Utd snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Fulhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.