Fulham mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham agerer værter for Nottingham Forrest når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League den kommende onsdag på Craven Cottage.

Fulham er nummer 14 i tabellen med 15 point efter 14 kampe, mens Nottingham Forrest rangerer som nummer 15 med 13 point efter 14 kampe.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Nottingham Forrest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Fulham er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson. Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 16 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 15 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • 3 af Fulham’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål
  • 11 af Nottingham Forrest’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Nottingham Forrest tabte deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 8 af de seneste 10 kampe

Form Fulham mod Nottingham Forrest

Fulham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Aston Villa tabte de 3-1, hvorefter de vandt 3-2 over Wolverhampton. De var tilbage i rendestenen med et 4-3 nederlag mod Liverpool. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også ni ind.

Nottingham Forrest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af West Ham, før Brighton satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Everton, der satte sig igennem med 0-1. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Fulham opnåede ni point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede fem og lukkede en mål ind. Nottingham Forrest sikrede sig en sejre fra fem scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Fulham vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Fulham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest den kommende onsdag. Calvin Bassey behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adama Traore, Tyrese Francois, Rodrigo Muniz, Issa Diop og Steven-Andreas Benda er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Nottingham Forrest med på Craven Cottage.

Nottingham Forrest ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Fulham. Blandt de fraværende spillere i Nottingham Forrest-truppen, er Joe Worrall i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Taiwo Awoniyi og Felipe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Fulham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Nottingham Forrest. Fulham vandt syv af deres seneste ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

I en af de tidligere to kampe mellem Fulham og Nottingham Forrest scorede begge hold.

Fulham mod Nottingham Forrest Spiltips

Willian har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Fulham satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Nottingham Forrest kigger til gengæld mod Chris Wood i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Fulham vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Fulham. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for Nottingham Forrest.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Nottingham Forrest snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.