Fulham mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sheffield United byder velkommen til Fulham i Sheffield United på lørdag på Craven Cottage.

Sheffield United går ind til runde 8 som nummer 13 i Sheffield United tabellen med otte point på kontoen. Med syv runder bag dem har Fulham samlet en point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Sheffield United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Fulham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på to pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Sheffield United har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Sheffield United.

Fulham har indtil videre præsteret nul sejre og en uafgjorte samt seks nederlag i Sheffield United. Fulham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • 8 af Fulham’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Fulham scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Fulham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Fulham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 13 af Sheffield United’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 11 kampe
  • 8 af Sheffield United’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Sheffield United har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Sheffield United tabte 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Fulham mod Sheffield United

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Crystal Palace, før de sejrede 2-1 mod Norwich. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-2 nederlag mod Chelsea. Fulham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gang og tabte tre, mens de scorede ni og lukkede 12 mål ind.

Sheffield United har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Tottenham, før Newcastle satte sig igennem med 0-8. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 2-0. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv tre.

Fulham opnåede seks point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede to og lukkede nul mål ind.

Fulham vs Sheffield United – Seneste nyt

Fulham kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Sheffield United den kommende lørdag. Calvin Bassey får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Adama Traore, Tosin Adarabioyo, Sasa Lukic og Steven-Andreas Benda er blandt de fire spillere, som mangler for Fulham den kommende lørdag.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som William Osula, Ismaila Cheick Coulibaly, George Baldock, John Egan, Ben Osborn, Max Lowe, John Fleck, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Sheffield United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Fulham med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Craven Cottage den 20 februar 2021. Fulham vandt fire af deres seneste ti kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Fulham og Sheffield United blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Fulham og Sheffield United.

Fulham mod Sheffield United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Tim Ream ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Sheffield United sætter deres lid til, at Gustavo Hamer kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Fulham vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Sheffield United vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Fulham har set seks af deres seneste 10 kampe i Craven Cottage gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Sheffield Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Sheffield United spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.