Fulham mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham tager imod Southampton på Craven Cottage i runde 18 på lørdag i Premier League.

Nøjagtig 10 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Craven Cottage.

Fulham har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Fulham har vundet 6 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe i denne sæson i Premier League.

Southampton har indtil videre præsteret 3 sejre og 3 uafgjorte samt 10 nederlag i Premier League. Southampton led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Southampton.

  • 11 af Fulham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • 7 af Fulham’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i 17 af de seneste 19 kampe
  • Southampton var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Southampton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Southampton kampe, har summen af mål været over 3.5

Form Fulham mod Southampton

Fulham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Manchester City tabte de 2-1, Manchester United også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Fulham formåede at vinde 0-3 over Crystal Palace. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Fulham kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede9 og lukkede 9 mål ind.

Southampton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 3-1, hvorefter de vandt 2-1 over Lincoln City. De var tilbage i rendestenen med et 1-3 nederlag mod Brighton. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Southampton i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Southampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 2.

Fulham tog 15 point fra deres seneste 8 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 4 sejre af sig efter 15 mål scoret og 9 indkasseret. Fulham scorede 7 mål og indkasserede selv 21 i deres foregående 8 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 1 sejre og 4 point.

Fulham vs Southampton – Seneste nyt

Fulham kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Southampton.

Layvin Kurzawa, Neeskens Kebano og Manor Solomon er blandt de 3 spillere, som mangler for Fulham på lørdag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke tilgængelige for Southampton på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Alex McCarthy, Romeo Lavia, Theo Walcott, Juan Larios og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Southampton – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Southampton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Fulham går til kampen mod Southampton med en 2-4-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Fulham og Southampton var der gevinst på over 2.5 mål 5 gange.

Fulham mod Southampton Spiltips

Fulham høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 2 nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 6 nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Craven Cottage, præsterede Fulham at score kampens første kasse 5 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 3 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Southampton snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Fulhams forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Southampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.