Genopstandne Gareth Bale skal lede Tottenham mod ny sejr

Fulham byder velkommen til Tottenham i Premier League den kommende torsdag på Craven Cottage. Som nummer 18 i stillingen har Fulham indsamlet 23 point efter 26 kampe. Med 39 point har Tottenham for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 8.

Fulham lurer på overraskelsen mod The Lilywhites på torsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Fulham drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Fulham igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe delte Fulham point i en 1-1 uafgjort kamp mod Burnley, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Sheffield United for senest at spille en kedelig 0-0 kamp med Crystal Palace.

Fulham har hjemme bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden januar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende torsdag.

The Lilywhites håber på yderligere point til samlingen.

Spurs har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe kom Tottenham til kort i et 2-1 nederlag mod West Ham, hvorefter de tog en 4-0 sejr mod Wolfsberger AC i Europa League for senest at sikre en 4-0 sejr mod Burnley.

Spurs har på udebane bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på torsdag.

Fulham vs Spurs h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Fulham senest mødte Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Tottenham har haft et stærkt greb om Fulham på det seneste og vandt 8 gange i 10 foregående kampe i Premier League.

  • Fulham er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 14 of 16 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 seneste Fulham kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Fulham har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Tottenham Hotspur har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Tottenham Hotspur har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Tottenham Hotspur har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 3 seneste Tottenham Hotspur kampe i træk var antal mål OVER 2.5.